Gårdbutik

Vores gårdbutik ligger midt på Fyn tæt ved Ringe. I gårdbutikken finder du kun oksekød fra vores egne dyr. Oksekødet er en nicheproduktion, hvor vi fokuserer på mørhed, spiseoplevelse og kvalitet, samt dyrevelfærd og det gode liv på landet.

Vi har køerne, fordi vi er naturplejere. Køerne græsser på engene ned til Sallinge Å. De lever det frie liv under åben himmel. De har adgang til et læskur, hvis de synes, de trænger til læ og ly. Du kan læse mere om vores dyr her.

Åbningstider Nytår

Torsdag kl. 16 – 18

Fredag kl. 15 – 18

– eller efter aftale. Du er altid velkommen til at ringe og høre, om vi har mulighed for at åbne butikken uden for normal åbningstid.

Ring på 2218 1171 og snak med Jesper. Eller ring 2225 1424 og snak med Trine.

rib-eye-boef-gaardbutik-fyn
grillpoelser-gaardbutik-fyn

Frost og ferskvare

Stege, bøffer, grillpølser og hakket kød tilbyder vi som vakuumpakkede frostvare. Det gør vi af hensyn til holdbarheden.

Ferske udskæringer tilbyder vi i den uge, hvor vi henter vores kød hos slagteren.

Spegepølser og røget okseinderlår tilbyder vi som vare på køl.

1/4 og 1/2 dyr

Vi sælger kvarte og halve dyr, hvor du selv bestemmer udskæringerne og pakker kødet hos vores slagter.

Det koster 75 kr pr. kg krogvægt.

Du kan bestille hakket kød til pak-selv ifb. med at vi slagter. 

5 kg koster 440 kr.

10 kg koster 780 kr.

20 kg koster 1.500 kr.

(priserne er gældende fra 2. november 2022)

Næste slagtning

Vi har slagtet en stud, der nu hænger til modning hos slagteren. Vi har fersk kød i butikken den 2. februar.

Det er en krydsning mellem Welsh Black og Angus og han blev født 22. maj 2021.

Vores slagter

Dyrene slagtes af Gudme Slagteri. Kødet modner på krog i slagterens kølerum i minimum 17 dage. Herefter bliver det skåret ud i stege og bøffer eller hakket. Det er også vores dygtige slagter, der står for at lave spegepølser, grillpølser og røget inderlår.

Vi har valgt Gudme Slagteri fordi de håndværksmæssigt er virkelig dygtige, og de vil gerne være med til at udvikle nye produkter og prøve noget nyt. Det er vigtigt for os at have en lokal samarbejdspartner, der ved hvad det vil sige at drive gårdbutik på Fyn.

Mangler du inspiration?

Vi går meget op i at bruge hele dyret, når vi får slagtet. Derfor sælger vi også brystkød, lårtunge, tykkam og andre spændende udskæringer. Vi arbejder løbende med at lave opskrifter til, hvordan de forskellige udskæringer kan tilberedes. Du kan finde inspiration i vores samling af opskrifter.

Her finder du os

Gårdbutik midt på Fyn - tæt på Odense og Svendborg

Vi bor 10 minutters kørsel fra Odense-Svendborg motorvejen og 7 minutters kørsel fra hovedvej 43 mellem Odense og Faaborg. Med den centrale placering midt på Fyn har du let adgang til vores gårdbutik.