Gårdbutik

Vores gårdbutik ligger på Midtfyn tæt ved Sallinge Å. I gårdbutikken finder du kun oksekød fra vores egne dyr. Oksekødet er en nicheproduktion, hvor vi fokuserer på mørhed, spiseoplevelse og kvalitet. Vi har køerne, fordi vi er naturplejere. Køerne græsser på engene ned til Sallinge Å. De lever det frie liv under åben himmel. De har adgang til et læskur, hvis de synes, de trænger til læ og ly. Du kan læse mere om vores dyr her.

Åbningstider

Torsdag kl. 16 til kl. 18

Fredag kl. 15 til kl. 18

– eller efter aftale. Du er altid velkommen til at ringe og høre, om vi har mulighed for at åbne butikken uden for normal åbningstid. Ring på 2218 1171 og snak med Jesper.

Frost og ferskvare

Stege, bøffer, grillpølser og hakket kød tilbyder vi som vakuumpakkede frostvare. Det gør vi af hensyn til holdbarheden.

Fersk kød kan vi tilbyde, når vi henter varer hjem fra slagteren. Følg med på facebook, så kan du se, hvornår du har mulighed for fersk kød.

Spegepølser og røget okseinderlår tilbyder vi som vare på køl. 

Vores slagter

Dyrene slagtes af Gudme Slagteri. Kødet modner på krog i slagterens kølerum i mellem 18 og 23 dage. Herefter bliver det skåret ud i stege og bøffer eller hakket. Det er også vores dygtige slagter, der står for at lave spegepølser, grillpølser og røget inderlår.

Indtil for nylig måtte vi selv aflive dyrene på marken og kører dem til slagteren. Vi arbejder sammen med vores slagter, Gudme Slagteri,  på at finde en god løsning, så vi fortsat kan aflive dyrene stressfrit og i trygge opgivelser hjemme på gården.

Mangler du inspiration?

Vi går meget op i at bruge hele dyret, når vi får slagtet. Derfor sælger vi også brystkød, lårtunge, tykkam og andre spændende udskæringer. Vi arbejder løbende med at lave opskrifter til, hvordan de forskellige udskæringer kan tilberedes. Du kan finde inspiration i vores samling af opskrifter.

Her finder du os