Gårdbutik

Velkommen til Holmelund & Ko’s gårdbutik, som du finder midt på Fyn i landlige omgivelser ned til Sallinge å. Gårdbutikken er måske Fyns mindste, men har et rigt udvalg af udsøgte udskæringer af oksekød. Vi sælger kun oksekød i gårdbutikken, som vi selv har produceret. Det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for de produkter vi sælger. Vi har fokus på mørhed, spiseoplevelse og kvalitet, samt dyrevelfærd og det gode liv på landet. Vores mission er at gøre vejen fra gård til gaffel så kort som muligt, samt at levere mørt og velsmagende oksekød.

Der er så mange fordele ved at handle i en gårdbutik i nærheden. Du kan spørge til, hvordan kødet er produceret og se dyrene. Du kan købe spændende udskæringer, du ikke finder i almindelige dagligvarebutikker, eller du kan bestille udskæringer efter eget ønske. Du kan købe de flotteste marvben, hvis du drømmer om at lave bone-broth eller koge en fyldig og nærende suppe. Der er så mange muligheder; du skal blot spørge. Vi glæder os til at betjene dig.

Forresten, hvis du vil læse mere om vores dyr, så klik her.

Åbningstider i gårdbutikken

Torsdag kl. 16 – 18

Fredag kl. 15 – 18

– eller efter aftale. Du er altid velkommen til at ringe og høre, om vi har mulighed for at åbne butikken uden for normal åbningstid.

Ring på 2218 1171 og snak med Jesper. Eller ring 2225 1424 og snak med Trine.

rib-eye-boef-gaardbutik-fyn
grillpoelser-gaardbutik-fyn

Frost og ferskvare

Stege, bøffer, grillpølser og hakket kød tilbyder vi som vakuumpakkede frostvare. Det gør vi af hensyn til holdbarheden.

Ferske udskæringer tilbyder vi i den uge, hvor vi henter vores kød hos slagteren.

Spegepølser og røget okseinderlår tilbyder vi som vare på køl.

1/4 og 1/2 dyr

Vi sælger kvarte og halve dyr, hvor du selv bestemmer udskæringerne og pakker kødet hos vores slagter.

Det koster 80 kr pr. kg krogvægt.

Der er mulighed for tilkøb af vakuumpakning.

Du kan bestille hakket kød til pak-selv ifb. med at vi slagter. 

5 kg koster 505 kr.

10 kg koster 909 kr.

20 kg koster 1.717 kr.

(priserne er gældende fra 1. juli 2024)

Næste slagtning

Der er fersk kød i butikken den:

  • 1. august
  • 22. august
  • 13. september

Du kan bestille på mail info@holmelund-ko.dk eller sms 22251424. Se priser i boks til venstre.

Gårdslagtning

Vi har indgået et samarbejde med Gudme Slagteri, hvilket betyder, at vi afliver dyrene hjemme på gården. Det har den fordel, at når dyrene skal slagtes, så sker det i trygge og vante omgivelser og helt uden stress. Jesper står selv for aflivningen, så der er ingen fremmede til stede, når det sker. Når dyret er afblødt køres det til Gudme Slagteri, hvor selve slagtningen foregår. Kødet modner på krog, hvorefter det skæres ud i stege og bøffer eller hakkes. Noget laves til spegepølser og grillpølser.

Vi har valgt Gudme Slagteri, fordi de leverer et godt håndværk og har en holdning til oksekød. Derudover er det vigtigt for os, at vores dyr slagtes og forarbejdes lokalt her på Fyn, samt at vores slagter ved, hvad der skal til for at drive gårdbutik.

Mangler du inspiration?

Vi går meget op i at bruge hele dyret, når vi får slagtet. Derfor sælger vi også brystkød, lårtunge, tykkam og andre spændende udskæringer. Vi arbejder løbende med at lave opskrifter til, hvordan de forskellige udskæringer kan tilberedes. Du kan finde inspiration i vores samling af opskrifter.

Her finder du os

Gårdbutik midt på Fyn - tæt på Odense og Svendborg

Vi bor 10 minutters kørsel fra Odense-Svendborg motorvejen og 7 minutters kørsel fra hovedvej 43 mellem Odense og Faaborg. Med den centrale placering midt på Fyn har du let adgang til vores gårdbutik.