Prisliste - opdateret 25. november 2024
Bøffer og pølser - grill og pande
Engelsk bøffer – ca. 300-350 g/pk……………….255 kr/kg
Entrecôte – 300-450 g/pk…………………………….340 kr/kg
Grillmedister-pølse – UDSOLGT…………………..175 kr/kg
Hakket kød – ca. 0,5 kg..UDSOLGT………………125 kr/kg
Højrebsbøffer – ca. 500 g/pk………………………..340 kr/kg
Lårtunge i skiver – ca. 500 g……………………….170 kr/kg
Medisterpølse – ren okse – UDSOLGT……………..130 kr/kg
Mørbradbøffer – ca. 400 g/pk………………………….440 kr/kg
Ringriderpølser m/ramløg og feta ………………..175 kr/kg
Rib-eye – 400-500 g/pk…………………………………….350 kr/kg
Schnitzel – ca. 500 g…………………………………………..185 kr/kg
Venø-steaks – 300-500 g……………………………………150 kr/kg
Bøffer - krogmodnet 6 uger
Entrecôtes bøffer …………………………360 kr/kg
Højrebsbøffer m eller u ben ………..360 kr/kg
Rib-eye bøffer………………………………..370 kr/kg
Stege - pande, ovn eller grill
Bavette-steg – 700-900 g – sous vide ……….….235 kr/kg
Entrecôtes steg – ca. 1 kg………………………………340 kr/kg
Culotte – ca. 1,5-1,8 kg……………………………………..235 kr/kg
Cuvette – ca. 1,4 kg…………………………………………190 kr/kg
Flank steak – ca. 800 g…………………………………175 kr/kg
Flatiron steak – sous vide – ca. 700 g…………235 kr/kg
Højrebsfilet – ca. 1,5 kg……………………………………340 kr/kg
Mørbrad – hel – ca. 1 kg…………………………………..440 kr/kg
Nyretapper – UDSOLGT…………………………………..200 kr/kg
Roastbeef – ca. 0,8-1,2 kg………………………………..200 kr/kg
Skuldermørbrad – Teres Major – sous vide …………………………………..235kr/kg
Simre, stege og koge
Benløse fugle – ca. 500 g……………………………….170 kr/kg
Bov steak m ben – ca. 1 kg…………………………….120 kr/kg
Kæber………………………………………………………………225 kr/kg
Oksehale – ca. 1 kg…………………………………………115 kr/kg
Osso buco – 500-700 g……………………………………135 kr/kg
Skært til tern – ca. 1 kg……………………………………140 kr/kg
Spidsbryst – bestillingsvare……………………………115 kr/kg
Tværreb – bestillingsvare……………………………….100 kr/kg
Tykkam – Gl.dags oksesteg – ca. 1 kg…………….175 kr/kg
Hakket kød - pakketilbud - UDSOLGT
5 pakker …………………………….290 kr
10 pakker …………………………..560 kr
20 pakker…………………………1.050 kr
Pålægsvare
Spegepølse – neutral og porter – ca. 350 g …230 kr/kg
Bresaola – skiveskåret…………………………………350 kr/kg
Coppa af okse – skiveskåret – ca. 70 g……….250 kr/½ kg
Røget okseinderlår – …………………………………..175 kg/½ kg
Der tages forbehold for trykfejl.