Prisliste - opdateret 11. juli 2024

Bøffer og pølser - grill og pande

Engelsk bøffer – ca. 300-350 g/pk……………….255 kr/kg

Entrecôte – 300-450 g/pk…………………………….340 kr/kg

Grillmedister-pølse – pakke m 4 stk…………..175 kr/kg

Hakket kød – ca. 0,5 kg…………………………………125 kr/kg

Højrebsbøffer – ca. 500 g/pk………………………..340 kr/kg

Lårtunge i skiver – ca. 500 g……………………….120 kr/kg

Medisterpølse – ren okse – UDSOLGT……………..130 kr/kg

Mørbradbøffer – ca. 450 g for 2 stk…………………440 kr/kg

Ringriderpølser m/ramløg og feta………………….175 kr/kg

Rib-eye – ca 500 g for 2 stk………………………………350 kr/kg

Schnitzel – ca. 500 g…………………………………………..185 kr/kg

Venø-steaks – 300-500 g……………………………………150 kr/kg

Stege - pande, ovn eller grill

Bavette-steg – 700-900 g – sous vide ……….….235 kr/kg

Culotte – ca. 1,5-1,8 kg……………………………………..235 kr/kg

Cuvette – ca. 1,4 kg………………………………………..190 kr/kg

Flank steak – ca. 1 kg…………………………………….175 kr/kg

Flatiron steak – sous vide – ca. 700 g…………235 kr/kg

Højrebsfilet – ca 1 kg……………………………………….340 kr/kg

Mørbrad, hel – ca. 1,6 kg…………………………………440 kr/kg

Nyretapper – 1 stk – ca. 1 kg……………………………180 kr/kg

Roastbeef – ca. 0,8-1,2 kg………………………………..200 kr/kg

Skuldermørbrad – Teres Major – sous vide …………………………………..235kr/kg

Simre, stege og koge

Benløse fugle – ca. 500 g……………………………….170 kr/kg

Bov steak m ben – ca. 1 kg…………………………….120 kr/kg

Oksehale – ca. 1 kg…………………………………………115 kr/kg

Osso buco – UDSOLGT……………………………………125 kr/kg

Skært til tern – ca. 1,1 kg………………………………….140 kr/kg

Spidsbryst – UDSOLGT……………………………………..115 kr/kg

Tværreb – UDSOLGT………………………………………….90 kr/kg

Tykkam – Gl.dags oksesteg – ca. 1 kg…………….175 kr/kg

Hakket kød - pakketilbud

5 pakker …………………………….290 kr

10 pakker …………………………..560 kr

20 pakker…………………………1.050 kr

Pålægsvare

Spegepølse – hel peber, neutral eller hvidløg – ca. 350 g …………………..230 kr/kg

Coppa af okse – skiveskåret – ca. 70 g……….250 kr/½ kg

Røget okseinderlår – skiveskåret – ca. 70 g….175 kg/½ kg

Der tages forbehold for trykfejl.