Prisliste - opdateret 18. februar 2024

Bøffer og pølser - grill og pande

Engelsk bøffer – ca. 300-350 g/pk………………255 kr/kg

Entrecôte – 300-450 g/pk…………………………….295 kr/kg

Grillmedister-pølse – pakke m 4 stk…………..137 kr/kg

Hakket kød – ca. 0,5 kg -kun få tilbage ……….115 kr/kg

Højrebsbøffer – ca. 500 g/pk………………………..295 kr/kg

Lårtunge i skiver – ca. 500 g………………………….112 kr/kg

Medisterpølse – ren okse – ca. 500 g……………….130 kr/kg

Mørbradbøffer – 400-500 g/pk………………………..430 kr/kg

Ringriderpølser – pakke m 4 stk…………………….137 kr/kg

Rib-eye – 650-800  g – ………………………………………305 kr/kg

Schnitzel – ca. 500 g…………………………………………..180 kr/kg

Venø-steaks – 300-500 g……………………………………140 kr/kg

Stege - pande, ovn eller grill

Bavette-steg – 700-900 g – sous vide ……..….235 kr/kg

Culotte – ca. 1,8 kg……………………………………………225 kr/kg

Cuvette – ca. 1,4 kg…………………………………………..185 kr/kg

Flank steak – ca. 700 g……………………………………165 kr/kg

Flatiron steak – sous vide – ca. 700 g…………235 kr/kg

Højrebsfilet – ca 1 kg……………………………………….295 kr/kg

Mørbrad, hel – 1,3 og 2 kg…………………………………430 kr/kg

Nyretapper – 1 stk……………………………………………..180 kr/kg

Roastbeef – ca. 0,8-1,2 kg…………………………………..195 kr/kg

Skuldermørbrad – Teres Major – sous vide …………………………………..235kr/kg

Simre, stege og koge

Benløse fugle – ca. 500 g……………………………….162 kr/kg

Bov steak m ben – 1 stk…………………………………115 kr/kg

Oksehale – ca. 1 kg…………………………………………112 kr/kg

Osso buco – 700-900 g……………………………………125 kr/kg

Skært til tern – ca. 1,1 kg………………………………….133 kr/kg

Spidsbryst – ca. 1 kg…………………………………………110 kr/kg

Tværreb – 1 stk…………………………………………………..85 kr/kg

Tykkam – Gl.dags oksesteg – ca. 1 kg…………….170 kr/kg

Hakket kød - pakketilbud

5 pakker – (111 kr/kg)…………277 kr

10 pakker – (106 kr/kg)……….530 kr

Pålægsvare

Coppa – pakker á ca. 60 g…………………………….40 kr/100 g

Røget okseinderlår – pakker á ca. 60 g……….35 kr/100 g

Spegepølse – hvidløg – ca. 350 g …………………..230 kr/kg

Der tages forbehold for trykfejl.