Prisliste - opdateret 25. november 2024

Bøffer og pølser - grill og pande

Engelsk bøffer – ca. 300-350 g/pk……………….255 kr/kg

Entrecôte – 300-450 g/pk…………………………….340 kr/kg

Grillmedister-pølse – UDSOLGT…………………..175 kr/kg

Hakket kød – ca. 0,5 kg..UDSOLGT………………125 kr/kg

Højrebsbøffer – ca. 500 g/pk………………………..340 kr/kg

Lårtunge i skiver – ca. 500 g……………………….170 kr/kg

Medisterpølse – ren okse – UDSOLGT……………..130 kr/kg

Mørbradbøffer – ca. 400 g/pk………………………….440 kr/kg

Ringriderpølser m/ramløg og feta ………………..175 kr/kg

Rib-eye – 400-500 g/pk…………………………………….350 kr/kg

Schnitzel – ca. 500 g…………………………………………..185 kr/kg

Venø-steaks – 300-500 g……………………………………150 kr/kg

Bøffer - krogmodnet 6 uger

Entrecôtes bøffer …………………………360 kr/kg

Højrebsbøffer m eller u ben ………..360 kr/kg

Rib-eye bøffer………………………………..370 kr/kg

Stege - pande, ovn eller grill

Bavette-steg – 700-900 g – sous vide ……….….235 kr/kg

Entrecôtes steg – ca. 1 kg………………………………340 kr/kg

Culotte – ca. 1,5-1,8 kg……………………………………..235 kr/kg

Cuvette – ca. 1,4 kg…………………………………………190 kr/kg

Flank steak – ca. 800 g…………………………………175 kr/kg

Flatiron steak – sous vide – ca. 700 g…………235 kr/kg

Højrebsfilet – ca. 1,5 kg……………………………………340 kr/kg

Mørbrad – hel – ca. 1 kg…………………………………..440 kr/kg

Nyretapper – UDSOLGT…………………………………..200 kr/kg

Roastbeef – ca. 0,8-1,2 kg………………………………..200 kr/kg

Skuldermørbrad – Teres Major – sous vide …………………………………..235kr/kg

Simre, stege og koge

Benløse fugle – ca. 500 g……………………………….170 kr/kg

Bov steak m ben – ca. 1 kg…………………………….120 kr/kg

Kæber………………………………………………………………225 kr/kg

Oksehale – ca. 1 kg…………………………………………115 kr/kg

Osso buco – 500-700 g……………………………………135 kr/kg

Skært til tern – ca. 1 kg……………………………………140 kr/kg

Spidsbryst – bestillingsvare……………………………115 kr/kg

Tværreb – bestillingsvare……………………………….100 kr/kg

Tykkam – Gl.dags oksesteg – ca. 1 kg…………….175 kr/kg

Hakket kød - pakketilbud - UDSOLGT

5 pakker …………………………….290 kr

10 pakker …………………………..560 kr

20 pakker…………………………1.050 kr

Pålægsvare

Spegepølse – neutral og porter – ca. 350 g …230 kr/kg

Bresaola – skiveskåret…………………………………350 kr/kg

Coppa af okse – skiveskåret – ca. 70 g……….250 kr/½ kg

Røget okseinderlår – …………………………………..175 kg/½ kg

Der tages forbehold for trykfejl.