Hjemmelavet burger

Vi laver tit en hjemmelavet burger, hvis vi har glemt at tænke på aftensmad. Hjemmelavet burger; det kan noget. Jeg blev gjort opmærksom på  “amagerkobe-bøffen” og har testet den op imod vores egen klassiske version af en burgerbøf.

For at lave en amagerkobe-bøf, så blander man oksefarsen med reven parmesan for at give den ekstra fedt og smag. Du kan se “amager-kobe-bøfferne” til venstre i billedet og de klassiske hjemmelavede burger-bøffer til højre.

PS: hvorfor er hjemmelavet burger nemt? Hos os er det nemt, fordi burgerboller, burgerost og kød altid er på lager i fryseboksen. Så vi skal bare hente salat og tomat.

Hjemmelavet-burger-bøffer-på-fad
Hjemmelavet-burger-bøf-salat-tomat-bløde-løg

Holmelund & Ko's hjemmelavet burger

Det skal du bruge til 4 bøffer

Brioche burgerboller eller glutenfri burgerboller

Ready-made skyllet salat

Tomat

God mayonnaise

500 g oksefars fra Holmelund & Ko

Ost til bøffen

Løg (røde eller hvide)

Smør til stegning

Salt og peber

Sådan gør du

Pil løget, skær det i skiver og steg løgringene bløde i smør på en pande.

Form 4 bøffer af kødet, krydr dem med salt og steg dem på panden i smør. Steg dem godt, så de kun skal vendes en gang. Krydr med peber og læg en skive ost på.

Skær tomaten ud i skiver.

Varm burgerbollerne i ovnen.

Smør de lune boller med mayonnaise og læg salat, bøf, bløde løg og tomat i bollen.

Skal nydes med det samme 😉

Vores egen test af "amager-kobe" hjemmelavet burger

Vi lavede en test, hvor to bøffer blev tilberedt som klassiske hjemmelavede burgers og to bøffer, der blev tilberedt med reven parmesan i oksekødet. Det smager dejligt, men på en dag, hvor vi har travlt, vil jeg spare den ekstra tilberedning væk.

Jeg gengiver ikke hele opskriften på burger med “amagerkobe-bøffen”. Du kan finde hele opskriften her: Burger med amagerkobe-bøf

Amagerkobe-bøf

Det skal du bruge

500 g oksefars fra Holmelund & Ko

90 g parmesan

ost i skiver til at lægge på bøffen

Sådan gør du

Riv parmesanosten gerne lidt groft. Bland forsigtigt fars, reven parmesan og salt – peber.

Steg bøfferne i smør på pande. Steg dem godt, så de kun skal vendes en gang. Når du vender bøfferne, så læg en skive ost på.